Ronda Rousey otkrila kolike su šanse da se vrati u MMA

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.03.2018 20:35h Autor:

Ronda Rousey

Već je naveliko poznato kako je Ronda Rousey napustila MMA te je trenutno zvijezda profesionalnog hrvanja, a uskoro je čeka njen WWE debi na Wrestlemaniji 34. Tim povodom je gostovala u showu Ellen DeGeneres, kojoj je otkrila kolike su šanse za povratak u MMA.

Ronda je prvo bila upitana oko toga koja je razlika između MMA-a i profesionalnog hrvanja te što ona vidi kao najveću promjenu u odnosu s onim čime se bavila do sada. 31-godišnja bivša MMA zvijezda judom se bavila od djetinjstva, dok je MMA borkinja bila od početka 2011. do kraja 2016. godine. U tih šest godina uspjela je postati najveća zvijezda sporta, a sada to namjerava postati i na svom novom “radnom mjestu”.

“WWE možemo opisati kao show uživo, hrvački turnir u kojem svatko izvodi svoje vratolomije. To nije lažna borba, nego je samo unaprijed osmišljena. Ukoliko sam dobila šamar, to je bio pravi šamar, a ne gluma ili nešto slično tome. Glavna razlika između MMA-a i WWE je to što ovdje postoji tim. Svi smo jedno i svi se trudimo što bolje zabaviti publiku i napraviti da to izgleda što bolje”, objasnila je ukratko Ronda kako zapravo izgledaju stvari u svijetu “kečera”.

Dugo je bila u pregovorima, a nakon toga je još neko vrijeme trenirala, bez da je smjela ikome otkriti da je postala dio WWE-a. Nakon što je napokon predstavljena, krenula se pripremati za prvi nastup, koji će odraditi idućeg mjeseca. No, nije mogla izbjeći pitanje ima li šanse za povratak u MMA.

“Šanse da se vratim u UFC jednake su onima da se vratim u judo i odem nastupiti na još jedne olimpijske igre. Nitko od mene nije tražio da pismeno potvrdim odlazak iz juda, a isto je tako i s MMA. Radim ono što volim i u čemu uživam, a trenutno je to hrvanje”, otkrila je nešto iz čega se može zaključiti kako je MMA karijera Ronde Rousey gotova, ali je na zanimljiv način objasnila zašto se nije službeno umirovila.

To je svakako dobra odluka, jer jednostavno više nema potrebe za dokazivanjem. Napravila je za ženski MMA nešto nezamislivo i time je svakako osigurala svoje mjesto u UFC-ovoj Kući slavnih. Sada je vrijeme za nove izazova. Ispod teksta možete pogledati kratki video najboljih trenutaka Rondinog gostovanja u spomenutom showu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI