Ronda Rousey ne razmišlja o povratku, želi postati majka

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.04.2017 11:54h Autor:

Ronda Rousey

Nešto o bližoj budućnosti i planovima Ronde Rousey rekao je njen judo trener, Justin Flores. On ne vjeruje u mogućnost njenog povratka borbama, nego Rondu vidi kao obiteljsku ženu i majku.

Bivša prvakinja se nije previše pojavljivala u javnosti, posebno onoj sportskoj, nakon svog UFC 207 poraza od Amande Nunes. Nedavno se pojavila vijest kako se zaručila za UFC borca Travisa Brownea, što je mnogima dalo na razmišljanje kako Rousey sve više razmišlja o budućnosti na jedan drugi način. Trener Flores, koji je uz nju godinama, je nešto rekao na tu temu:

“Nisam siguran kakvi su njeni planovi. I dalje često razgovaramo, no ona je vrlo zaposlena oko nečega što nema nikakve veze s borilačkim sportom, pa ga niti ne spominjemo. Znam da se malo odmaknula od toga svega. Ne mogu govoriti u njeno ime jer uistinu ne zna što je kod nje slučaj. Ja sam njen prijatelj i želim joj sve najbolje. No, vjerujem iz onoga što znam, kako njoj povratak u MMA nije niti blizu opcija za nešto što želi raditi u bližoj budućnosti. Mislim da njeno tijelo i stanje uma u ovom trenutku nisu takvi da se ona može fokusirati u potpunosti na to da bude najbolja na svijetu, jer ona je osoba koja kada u nešto krene, ima motivaciju biti najbolja. Poznam svu bol kroz koju je prolazila, sve to ostavlja svoj trag. Ona sada ima 30 godina, a natjecala se otkako je imala osam i to bez prestanka. Mislim da ona trenutno razmišlja samo o tome kako želi imati dug i sretan život s Travisom te kako želi rađati i odgajati djecu, znam kako je to njena vizija budućnosti.”

Već protiv Nunes u kavezu se vidjelo da je Ronda mentalno daleko od sporta koji joj je donio svjetsku slavu i bogatstvo. Vjerujemo kako joj drugi izvori zarade stvaraju manje pritiska i odricanja, tako da ne bi trebalo čuditi ukoliko se više nikada ne vrati borbama. Uostalom, iza sebe je ostavila nemjerljivu ostavštinu koju nitko ne može osporiti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI