Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ronda Rousey: Mieshi bi bilo najbolje da pričeka moj odlazak u mirovinu! | Fight Site

Ronda Rousey: Mieshi bi bilo najbolje da pričeka moj odlazak u mirovinu!

UFC 14.11.2015 21:20h Autor:

Ronda Rousey & Miesha Tate

UFC-ova nesuđena izazivačica Miesha Tate je nedavno izjavila kako ozbiljno razmišlja o završetku karijere, nakon što su je iz UFC-a "preskočili" i dali borbu za pojas Holly Holm.

Tate je učinila sve što je trebala kao borkinja kako bi osigurala borbu za naslov, ali treća borba s Rousey čelnicima UFC-a nije zvučala zanimljivo. Borkinju još očekuje razgovor s predsjednikom Danom Whiteom kojem se planira žaliti na nepravedni potez kompanije. Njena stara protivnica Rousey dala je komentar na čitavu situaciju:

"Mislim da je to prazna prijetnja da budem iskrena, više sam prošla od nje. Za njenu karijeru bi bilo najbolje da pričeka da ja odem u mirovinu i onda bi se ona i Holly vjerojatno borile za titulu. Mislim da bi to zapravo bila odlična borba.

Najbolje je da pričeka moju mirovinu i to nije tako daleko. Ja sam ta koja je imala sve opreacije i imam artritis, tako da ne znam zašto ona uopće išta govori.

Uopće ju ne žalim. Ona nije mislila da ja zaslužujem priliku za pojas kad sam ju dobila(2012. u Strikeforceu).
Ona je već dobila više prilika od bilo koga."

Rousey večeras brani pojas protiv Holm na UFC 193 priredbi, a zatim će se posvetiti snimanju filma Mile 22 u siječnju. White je potvrdio da će "Cyborg", ako skine kile, biti Rondina iduća protivnica, a čitava stvar bi se mogla odviti u sklopu velike UFC 200 priredbe iduće godine.
 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI