Ronda Rousey: Drugim curama je financijski bolje ako gube od mene!

UFC 12.11.2015 11:42h Autor:

Ronda Rousey

Ronda Rousey nije samo najveća UFC-ova zvijezda i najdominantnija sportašica na svijetu. Ona je i razlog zašto je UFC uopće uveo žensku diviziju. Uoči UFC 193 priredbe Rousey je izjavila kako je za njene protivnice bolje da sve redom gube od nje jer tako više zarađuju.

"Stvarno se osjećam kao da sam našla svoje mjesto i ono što trebam raditi. Mislim da je tako bolje za sve nas. Ovo je moja uloga za sve žene u diviziji. Svima njima pomaže to da se izmjenjuju i gube od mene. Na taj način sve one puno više zarađuju. Nakon što odem u mirovinu i one se počnu boriti međusobno, neće kao prvakinje zarađivati tako dobro kao što zarađuju sad kao izazivačice."

Iduća cura koja stoji u redu da pokupi plaću je višestruka svjetska boksačka prvakinja Holly Holm. Njih dvije suočit će se 15. studenog na UFC 193 priredbi u Melbournu. UFC će tom prigodom pokušati oboriti rekord posjećenosti(55 000) i na Etuhad stadionu će ugostiti čak 75 000 ljudi.

Rousey je spremna za veliku priredbu i obećaje fanovima još jedan dominantan nastup. Prvakinja je toliko predana svojoj misiji da je priznala kako se rasplakala samo zato što je vidjela strunjače na podu:

"Jednostavno sam počela plakati. Trener me pitao 'Što nije uredu?', a ja sam rekla 'Sviđaju mi se ove strunjače, sviđaju mi se strunjače.' Zato ja želim pobijedititi, zato sam bolja od ostalih cura. Mislite li da Holm ikada vidi boksački ring i zaplače jer stvarno to voli? Ne. Zato ja imam te trenutke kada svi navijaju za mene, a ja se pitam tko su ti ljudi i zašto me vole, ponekad je sve to previše. Trudim se cijeniti to, a zahvalnost ću im pokazati tako što u pobijediti na najbolji mogući način i svima će biti drago što su došli to vidjeti."

Osim Rousey i Holm, u sunaslovnoj borbi večeri svoj će pojas braniti i druga UFC-ova neporažena prvakinja, poljska mašina Joanna Jedrzejczyk.

Ne propustite odličnu UFC 193 priredbu uživo na Fight Channel PPV u noći sa subote na nedjelju 15. studenog s početkom u 4 sata ujutro.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI