Ronda Rousey drsko odgovorila na obično novinarsko pitanje (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.03.2018 00:48h Autor:

Ronda Rousey

Ronda Rousey i dalje se ne snalazi najbolje kada netko zatraži komentar o njenim MMA porazima. To najbolje svjedoči današnja izuzetno neprigodna reakcija na jedno pristojno postavljeno obično pitanje.

Rousey je gostovala u jednoj emisiji gdje joj je pitanje postavio novinar Max Kellerman, koji detaljno prati njenu karijeru od samih početaka. U pitanju je novinar koji je nakon poraza od Holly Holm tvrdio kako je Ronda i dalje najveća te kako treba dobiti sva moguća priznanja za sve što je napravila. Nešto slično tome je ponovio i ovog puta, no čini se da Rousey nije upoznata s time kako Kellerman inače razmišlja.

“Ronda, ja sam izjavio kako si kroz svoju borilačku karijeru napravila toliko da je nakon tvog poraza zemlja nakratko prestala rotirati. Što misliš zašto su svi bili tako šokirani i zašto je taj poraz stvorio toliko negative, pokraj svega što si do tada postigla?”, pitao je Kellerman, nakon čega nije dobio odgovor pa je još dodao: “Želim reći kako su mnogi počeli govoriti da si precijenjena, a ja sam i tada smatrao, kao i danas, da si postigla nevjerojatne stvari te da nitko ne može pobjeđivati cijelo vrijeme. Jesi li se susretala s takvim reakcijama?”

Nakon toga je dobio odgovor kakvom se baš i nije nadao, uz podosta kiseli izraz lice bivše prvakinje.

“Susretala sam se s mnogim ljudima koji citiraju druge ljude, jer nemaju hrabrosti izreći svoje vlastito mišljenje”, rekla je, na što ju je Kellerman pitao misli li tu na njega. Ronda je, s istim izrazom lica, samo slegnula ramenima.

Šokirani Kellerman pokušao je još jednom objasniti kako je njegovo mišljenje bilo upravo suprotno te je dodao kako je on zapravo branio Rondu u situacijama gdje su drugi iznosili mišljenje kakvo je gore naveo. Ronda mu je na to samo sarkastično zahvalila na tome što ju je branio.

Nekada je jal uistinu prejak i nije lako prijeći preko nekih stvari, Ronda je najbolji dokaz za to. U videu ispod teksta možete vidjeti kako je to izgledalo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI