Ronda Rousey dobila vlastiti mural

UFC 20.10.2015 12:19h Autor:

Ilustracija

Ronda Rousey ne prestaje rušiti rekorde svoje popularnosti i njeno kulturološko značenje dobilo je novu potvrdu. Rosey tako sada dobila i svoj vlastiti mural na Venice Beachu.

Kako prenosi Rolling Stone, Predsjednik UFC-a Dana White i vlasnik firme Lorenzo Fertita naručili su izradu murala s likom Rousey u čast njenim postignućima a dužnost izrade je pripala brazilskom umjetniku Bicicleti Sem Freiou. Mural su Rousey predstavili u petak.

"Ona je skoro poput superjunaka iz nekog stripa. Mi smo Rondini obožavatelji. Zadnji put se borila u Brazilu protiv brazilskog borca i unatoč tome svi je vole u Brazilu. Ono što je zaista fascinantno kod nje, osim što je neporažena i sigurna u svoju ženstvenost, je to što stvarno izgleda autentično. Djeluje kao stvarno cool cura. Voljeli bi smo da nas nauči par trikova za borbu", rekao je autor murala.

Iako je ovo jedna lijepa gesta i velika čast, Rousey ne smije zaboraviti da 15. studenog ima obranu naslova pred sobom. Na UFC 193 priredbi mora pobijediti Holly Holm ako želi nastaviti dobivati ovakva priznanja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI