Ronda Rousey: Borba na UFC 207 svakako je jedna od mojih posljednjih

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.11.2016 18:09h Autor:

Ronda Rousey

Neovisno o tome hoće li pretposljednjeg dana ove godine Ronda Rousey vratiti pojas UFC prvakinje u svoje vlasništvo, sigurno je kako joj je borba protiv Amande Nunes jedna od posljednjih u karijeri.

Bivša prvakinja je gostovala u showu Ellen DeGeneres, gdje je progovorila o svojoj jednogodišnjoj pauzi te o borbi koja joj slijedi 30. prosinca. Pokraj svih izvora prihoda koje ima, činjenica je kako je njen povratak ponajviše sportske prirode, ali nešto više o onome što slijedi je rekla sama.

“Najgore je čekati borbu, odnosno proživljavati ono sve građenje cijele priče, koje se odvija tjednima prije toga. Da se borba dogodi ovoga trenutka bilo bi sve oke, najveću nervozu stvara samo to čekanje”, rekla je Ronda o tome kako provodi vrijeme dok trenira i priprema se za ono što slijedi. Onda je dodala i nešto o samoj borbi i onome što bi se moglo dogoditi tijekom nje, ali i nakon nje.

“Neovisno o tome što se dogodi u toj borbi, neću se boriti još dugo vremena. Ovo je sigurno jedna od mojih posljednjih borbi. Dakle, dobro pripazite i gledajte jer ovaj show neće trajati još dugo.”

Također smo saznali kako Ronda pripada među osobe koje baš nisu drage predsjedničkom kandidatu Donaldu Trumpu, a ona je pokušala objasniti zašto. Više o tome u videu ispod teksta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI