Ronda pričala s Oscarom De La Hoyom o mogućem boksačkom debiju!

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.11.2015 10:06h Autor:

Instagram

UFC megazvijezda Ronda Rousey nedavno se našla na naslovnici poznatog boksačkog časopisa The Ring. Osim što krasi naslovnicu Rousey je izrazila i želju da se okuša ali i ostavi trag u profesionalnom boksu. 

Neporažena bantam prvakinja(12-0) već je pokorila MMA svijet i ne planira se tu zaustaviti. Rousey želi ostaviti trag i u drugim sportovima i biti jedan od najvećih boraca svih vremena.

"Želim biti zapamćena kao jedan od najvećih boraca na svijetu svih vremena, u svakom sportu. Imam olimpijsku medalju, tako da bih voljela napustiti MMA kao jedna od najboljih, također bih voljela jednog dana postati svjetski prvak u boksu, voljela bih postati prvak u BJJ-u i u WWE-u i u jednom trenutku biti najbolja u svemu. Morat ću smisliti kako to ostvariti, ali ako je itko to sposoban to sam onda ja", izjavila je Rousey.

Bivša boksačka zvijezda i vlasnik organizacije Golden Boy Promotions, Oscar De La Hoya rekao je nedavno kako će biti uz Rousey u slučaju da se stvarno odluči okušati u boksačkom ringu.

"Pričali smo o tome i kad god bude spremna ući u ring kao boksačica, onda će Golden Boy očito biti uz nju."

No, prije nego što Rousey napravi svoj debi u velikim rukavicama, imat će priliku pokazati svoje boksačke sposobnosti protiv višestruke boksačke svjetske prvakinje Holly Holm, 15. studenog na UFC 193 priredbi u Australiji. De La Hoya vjeruje u Rondine sposobnosti i misli da je sposobna postići velike stvari u ringu.

"Opaka je. Jako je dobra, ima brzinu, snagu i instinkt, što je dosta važno. Ona se usudi biti velika i to je razlikuje od puno boraca. Spremna je riskirati i to je ono što volim kod nje", zaključio je.

Rousey je već ostvarila velik uspjeh u judu i slobodnoj borbi i s obzirom da naporno radi i vjeruje u sebe, boksačka titula i ne zvuči kao neko nemoguće ostvarenje. Najbolji indikator za to je i činjenica da njena iduća protivnica Holm, koja već je prvakinja u boksu, vjeruje da je Rousey sposobna ostvariti taj cilj.
 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI