Ronda preko Ebayja prodala svoju Hondu i poručila: Nadam se da vlasnik nije "drka..ija"

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.06.2015 11:59h Autor:

Ronda Rousey

Dobro je biti Ronda Rousey. Ne samo jer ste "najopakija žena na svijetu" već i zato što možete svoju staru Hondu Accord preko Ebayja prodati za gotovo isti iznos koliko stoji takav novi automobil.

Ronda je auto iz 2005. s više od 200 tisuća prijeđenih kilometara prodala za ugodnih 21 300 dolara. Radi se o slavnom autu u kojem je Ronda navodno spavala neko vrijeme nakon što je osvojila olimpijsku medalju u judu 2008. godine. Tada je Honda postala "Fonda" te njezin predmet obožavanja. Budućem vlasniku je ostavila i pisanu posvetu na zračnom jastuku suvozača u kojoj stoji:

"Ti si bila najbolji mogući automobil koji mogu zamisliti. nikada se nisi kvarila, bila si čvrsta čak i kada nisam imala za promijeniti ulje. Uvijek sam se mogla osloniti na tebe. Volim te, uživaj u mirovini."

U kratkom intervjuu za TMZ, UFC-ova prvakinja je iskazala osim žaljenja i strah da novi vlasnik ne bi bio neki pervert.

"Fonda će uvijek imati posebno mjesto u mom srcu. Volim je jako te se nadam da će novi vlasnik također voljeti ovaj auto i poštovati ga. Nadam se da neće biti neki nastrani fan koji će drkati na njega svaki dan", poručila je Ronda Rousey.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI