Ronda poslala poruku McGregoru, nije sigurna da je mirovina trajna

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.03.2019 10:27h Autor:

Conor McGregor i Ronda Rousey

Nižu se reakcije na jučerašnju najavu Conora McGregora da odlazi u mirovinu, barem što se tiče MMA sporta. Posljednja koja je komentirala irčevu poruku fanovima i javnosti jest bivša UFC prvakinja, a danas WWE zvijezda Ronda Rousey.

Članica UFC-ove Kuće slavnih je McGregoru odgvorila na njegovu poruku na Twitteru s kratkim “Drugu rundu ja plaćam!”

“Hej ekipa, evo kratke najave, odlučio sam se danas umiroviti od sporta poznatog kao ‘Mixed Martial Arts’”, napisao je McGregor te je dodao:

Conor McGregor se umirovio!

“Želim svim svojim starim kolegama uspjeh u narednim natjecanjima. Pridružio sam se starim partnerima u novoj odiseji, u penziji. Častim Pina Coladama prijatelji!”

Jasno je da se “druga runda” odnosi na Pine Colade koju bi Irac volio ispijati s kolegama veteranima, koji su već napustili sport. Ronda se svakako može poistovjetiti s pričom Conora McGregora i spada u ovu skupinu, pa njezin odgovor ne iznenađuje.

Nešto kasnije bivša UFC prvakinja je elaborirala svoj stav oko Conorove mirovine. U razgovoru za SportsCentar je ipak izrazila sumnju da će penzija UFC-ove mega  zvijezde biti trajna.

“Ovo je vrlo kreativan način za umirovljavanje i vrlo tajanstven. Vidjet ćemo koliko će mirovina biti trajna. Ako se želi umiroviti trajno, više je nego to zaslužio. Kao što sam mu rekla, ja ću počastiti drugoim rundom”, komentirala je “Rowdy”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI