Ronda otkrila što želi raditi umjesto promoviranja UFC-a: Želim igrati World of Warcraft!

UFC 08.12.2016 11:14h Autor:

Amanda Nunes & Ronda Rousey UFC 207

Gostujući u popularnom šou Conan (voditelj Conan O’Brian), bivša UFC prvakinja koja se uskoro nakon duže pauze vraća u Ocatgon, Ronda Rousey, je najavila dvoboj protiv Amande Nunes kojim će pokušati vratiti izgubljeno “zlato”. Amerikanka s mnogo samopouzdanja ulazi u “main event” UFC-a 207 koji ćemo pratiti posljednjeg dana 2016. godine.

“Nunes to mora reći jer svi znaju koliko brzo se ispuše već u prvoj rundi. Zato se mora uvjeravati da će do pobjede stići već u prvoj rundi. Što drugo si i može reći?”, ustvrdila je Rousey upitana o prognozi brazilske borkinje da će sve biti gotovo unutar prvih pet minuta.

Bivša prvakinja je otkrila još jedan zanimljiv podatak. U budućnosti ne planira biti previše medijski zastupljena kao u prošlosti.

“U biti to ne moram raditi. U proteklom periodu sam dosta toga naučila i sada znam da popularnost na društvenim mrežama ili novac koji zarađujem nisu ključni za moju sreću. Sada kada sam izgradila žensku MMA diviziju, više ne moram biti toliko medijski izložena. Izabrala sam da više to ne želim.”

“Ja u biti niti ne uživam u tome. Kada provedem 12 sati na ESPN-u pričam gluposti, ne osjećam se posebno dobro. To nije nešto što želim raditi. Želim igrati World of Warcraft”, dodaje 29-godišnja Rousey.

Upitana o mirovini, Ronda odgovara:

“Neće to biti nakon ove borbe, no bit će vrlo brzo.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI