Ronda otkrila da je u velikim količinama konzumirala alkohol i marihuanu!

UFC 12.05.2015 10:09h Autor:

Ronda Rousey

UFC-ova prvakinja Ronda Rousey ovih dana objavljuje svoju knjigu pod nazivom Moja Borba/Tvoja Borba u kojoj iznosi neke trenutke iz života koji su i prije objavljivanja privukli veliku pozornost.

U knjizi Rousey govori o teškim trenucima, ali i o trenucima slave do kojih je danas došla. New York Post objavio je pojedine dijelove knjige prije nego se ona pojavila na tržištu i nema sumnje da će pobuditi veliko zanimanje.

Kad je imala osam godina Rondin je otac počinio samoubojstvo. Par godina ranije imao je nesreće nakon koje je trpio teške bolove u leđima. Rousey je teško proživljavala te trenutke i posvetila se judu te joj je podršku pružala majka.

Jedno vrijeme redovito je konzumirala marihuanu i alkohol te je postala ovisna o Vicodinu. Spavala je u automobilu, živjela u malim stanovima i družila se s problematičnim dečkima. Kad je počela MMA karijeru zarađivala je tek nekoliko stotina dolara po borbi te je u isto vrijeme bila i konobarica. No, vremena su se promijenila i danas uživa u slavi i novcu koji joj je ona donijela.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI