Ronda ostaje kraljica armbara, Browne nokautirao Barnetta u prvoj minuti!

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.12.2013 08:51h Autor:

Tate VS Rousey (foto: MMA Fighting)

Las Vegas definitivno je mogao uživati u iznimno atraktivnom eventu na kojem nije nedostajalo fantastičnih poteza, poluga i nokauta! Ronda Rousey i dalje ostaje kraljica armbara, a Josh Barnett teško je nokautiran nakon točno jedne minute borbe.

Prepuna MGM Grand Garden Arena donijela je UFC-u samo od ulaznica prihod od gotovo sedam milijuna dolara, a gledateljima zasigurno nije žao što su u prosjeku izdvojili i po nekoliko stotina dolara kako bi uživo pratili sjajni UFC 168.

O tragičnoj ozljedi Andersona Silve koja je Weidmanu donijela prvu obranu titule prvaka detaljnije možete pročitati ovdje, a pojas ostaje također i u rukama sjajne Ronde Rousey koja je odradila odličan meč protiv Mieshe Tate.

Cure su zaista bile vatrene u oktogonu, akcije nije nedostajalo, ali Ronda ostaje i dalje MMA fenomen! U sedam nastupa ostvarila je sam pobjeda i do svih njih stigla je polugom na rukom. Ovog puta prvi put u životu odradila je više od jedne runde. Tate je morala tapkati u prvoj minuti treće runde nakon što je shvatila da joj iz te situacije ipak nije bilo izlaza.

No, Ronda unatoč zaista impresivnom nastupu nije pobrala pljesak publike, kaznili su je za nesportsko ponašanje nakon borbe kad nije htjela prihvatiti rukovanje sa svojom protivnicom koja joj je prišla čestitati na slavlju.

Josh Barnett teško je nokautiran nakon točno jedne minute borbe. Sve je bilo gotovo već početkom prve runde kada je Josh primio više teških udaraca laktovima te se srušio na pod, a sudac je morao odmah uskočiti kako bi prekinuo meč.

Još dvije bore završile su nokautom. Dustin Poirier skinuo je Diega Brandaa, kao i Robbie Peralta Estevana Payana.

UFC 168 rezultati:

Chris Weidman def. Anderson Silva – TKO (ozljeda R2 1:16)
Ronda Rousey def. Miesha Tate – Submission (Armbar R3 0:58)
Travis Browne def. Josh Barnett – KO (laktovi R1 1:00)
Jim Miller def. Fabricio Camoes – Submission (Armbar R1 3:42)
Dustin Poirier def. Diego Brandao – TKO (R1 4:52)

Uriah Hall def. Chris Leben – predaja (R1 5:00)
Michael Johnson def. Gleison Tibau – KO (R2 1:32)
Dennis Siver def. Manny Gamburyan – jednoglasna sudačka odluka
John Howard def. Siyar Bahadurzada – jednoglasna sudačka odluka

William Macario def. Bobby Voelker – jednoglasna sudačka odluka
Robbie Peralta def. Estevan Payan – KO (R3, 0:12)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI