Ronda objavila “veliku vijest” koja i nije toliko velika

UFC 04.10.2017 10:12h Autor:

Ronda Rousey – Screenshot

Prije nekoliko tjedana bivša UFC prvakinja Ronda Rousey je na svojim novim službenim web stranicama najavila veliku vijest. Fanovi i novinari su odmah pomislili da bi se judašica mogla vratiti u Octagon ili kako će možda obznaniti da karijeru nastavlja u profesionalnom hrvanju.

Niti jedna od te dvije teorije, ispostavilo se na koncu, nije bila točna. Ronda je, naime, ovih dana javno obznanila kako kreće u značajan poslovni projekt zajedno s kompanijom “Max Effort Muscle”, a udruženi će proizvoditi prehrambene suplemente koji su namjenjeni ljepšem spolu.

“Ronda je odrasla u olimpijskom okruženju i testirana je na razna nedopuštena sredstva još od 14. godine. Zna koliko je važno biti svjestan što stavljate u svoje tijelo. Kao suvlasnica kompanije Max Effort Muscle, ona može prepoznati kvalitetu, sastojke i način proizvodnje svakog proizvoda. Ona može nadgledati kako se svaki od proizvoda dizajnira i proizvodi, kako bi bili najbolji za konačnog kupca, za vas. Ronda je Olimpijka. Ona je najveći ženski UFC prvak u povijesti. Ona je definirala što znači snaga jedne žene. Ronda je bezvremena kulturna ikona!!!!”, stoji na službenim stranicama Ronde Rousey povodom ovog poslovnog pothvata.

Prema svemu sudeći, Rousey nikada više nećemo vidjeti u Octagonu neovisno o posljednjim izjavama njezinog trenera Edmonda Tarverdyana koji je nedavno ustvrdio “kako bi volio vidjeti Rondu protiv Cris Cyborg”. Bivša UFC prvakinja je nedavno uplovila u bračne vode sa svojim kolegom iz UFC-a, Travisom Browneom. I njemu, baš kao i njoj, ide očajno na sportskom planu. No, zato im u ljubavnom životu “cvatu ruže”. Sada je očito dio svoje UFC ušteđevine odlučila uložiti u posao s prehrambenim suplementima…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI