Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ronda o Reeboku: Izravno sam utjecala na izradu kompleta i mislim da smo napravili sjajan posao | Fight Site

Ronda o Reeboku: Izravno sam utjecala na izradu kompleta i mislim da smo napravili sjajan posao

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.07.2015 23:32h Autor:

Ronda Rousey

Od samog potpisivanje ugovora UFC-a i Reeboka, Ronda Rousey je postala zaštitno lice te robne marke, a ujedno je i izravno sudjelovala u stvaranju ženskog kompleta. Kaže kako je prezadovoljna završnim proizvodom, kao i samim Reebokom kao novim partnerom.

"Izravno sam se konzultirala s Reebokom posljednjih godinu dana i izravno sam utjecala na izradu ženskog kompleta. Navela sam neke stvari koje bi mogle smetati nekim djevojkama i mislim kako smo na kraju pronašli odlično rješenje. Pazila sam na svaki detalj te ujedno mislila i na druge cure, tj. neke stvari koje bi im se trebale prilagoditi", ukratko je prokomentirala prvakinja suradnju s Reebokom te zadovoljstvo krajnjim proizvodom.

No, neke stvari još nisu potpuno dovršene. Ronda ipak ima još jednu stvar koju bi željela vidjeti u svom borilačkom kompletu: "Želim dugačke tajice, pa ću o tome još morati porazgovarati s njima, no sva Reebok oprema u kojoj sam do sad vježbala me je zadovoljila. Slali su mi do sada puno stvari i sve mi je bilo dobro. "

Jednu stvar koju je tražila ipak je dobila. Do sad je uvijek izlazila u crnoj "dukserici", a Reebok joj je ispunio želju te samo za nju napravio sličan model. Na tome im je zahvalila: "Uvijek sam izlazila u crnom jer imam taj neki "bad guy" imidž. Dugačka crna majica s kapuljačom, ja sam Darth Maul. Tako će i ostati jer sam im to rekla, pa je i moja šampionska uniforma zapravo napravljena prema mojoj želji i hvala im na tome."

Sve u svemu, Ronda je jedna od zadovoljnijih osoba što se tiče ovog novom koraka za UFC i njegove borbe. "Uistinu mi se sviđa kako rade. Otvorenog su uma i spremni na nove ideja. Svakim danom zajedno napredujemo", rekla je na kraju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI