Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ronda o ovacijama Brazilaca: Bila sam blizu suza | Fight Site

Ronda o ovacijama Brazilaca: Bila sam blizu suza

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.08.2015 10:38h Autor:

Screenshot

Novom sjajnom pobjedom Ronda Rousey utvrdila je status borilačke ikone. U Rio de Janeiru nokautirala je Bethe Correiju za 34 sekunde. Ovaj put borba je trajala i dulje nego posljednje dvije, kada je protivnice rušila nakon 14 i 16 sekundi.

Ronda je doživjela nešto što rijetki borci dožive u karijeri, da na vrućem terenu u Brazilu domaća publika ovacijama pozdravlja stranca.

"Bila sam blizu suza. Kao da sanjam".

"Svaka borba je izazov, ali ova je bila poseban. Jako sam sretna i zadovoljna pobjedom. Napravila sam nekoliko pogrešaka, mogla sam bolje stajati", dodala je.

Na pitanje kako je biti izoliran u vrhu MMA-a svijeta bez prave konkurencije, Ronda je odgovorila:

"Ne znam, nekad je nestvarno. Sretna sam što su zadnje tri borbe brzo završile, pokušavam biti savršen borac iako je to nedostižno, ali želim na kraju karijere ostaviti nešto iza sebe. Želim ju završiti bez poraza i sve sam bliže tom cilju".

Na Correijin "trash talk" uoči borbe nije se htjela vraćati: "Neću o njoj razmišljati nakon ove večeri, ona će o meni razmišljati. Za mene je ova priča gotova".

UFC je već najavio Mieshu Tate kao sljedeću Rondinu protivnicu, koju je prvakinja već pobijedila.

"Mislim da je moja prednost u tome što moje protivnice ne znaju što ih čeka kada uđu u oktogon samnom. Mogu gledati snimke koliko god žele, ali ne znaju kako je stajati unutra. S Mieshom ovaj put nema tog faktora iznenađenja. Sigurna sam da je ona promijenila neke stvari, jako me zanima što će napraviti ovaj put", poručila je Ronda.

No, ponovo se postavlja logično pitanje – kada će na red doći Cyborg, jedina koja bi mogla ugroziti Rondinu vladavinu.

"Spremna sam na sve. Borim je u bantam diviziji UFC-a, ona može spustiti kilažu kao i bilo tko drugi", kaže Rousey.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI