Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ronda: Nitko se ne želi boriti s varalicom Cyborg! | Fight Site

Ronda: Nitko se ne želi boriti s varalicom Cyborg!

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.10.2012 09:28h Autor:

Rousey VS Kaufman

Ženski MMA meč koji UFC bi vrlo rado vidio u svom oktogonu još je miljama daleko od realizacije, a Ronda Rousey teško da doprinosi njegovom dogovaranju.

Trenutno najbolja MMA borkinja na svijetu, Ronda Rousey, definitivno nema najbolje mišljenje o Cyborg Santos, koja je trenutno suspendirana zbog pada na doping testu nakon svoje posljednje borbe.

"Mislim da Cyborg nema previše opcija, osim da se bori sa mnom. Ona je žrtva svog vlastitog varanja, počistila je svoju kategoriju na taj način. Nitko se ne želi boriti s varalicom, pa joj ne preostaje ništa drugo nego da se bori sa mnom, dok ja imam mnogo drugih mogućnosti", smatra Ronda.

"Ne vjerujem previše doping testovima. Bila sam i na Olimpijskim igrama, gdje provode iznimno stroge kontrole, ali postoje supstance koje je teško otkriti i novi načini koji nisu još toliko poznati", izrazila je svoje nepovjerenje prvakinja Strikeforcea prema testovima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI