Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ronda najavila povratak na ljeto, nada se protiv Zingano | Fight Site

Ronda najavila povratak na ljeto, nada se protiv Zingano

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.02.2014 10:56h Autor:

Ronda Rousey

Nakon što je još jednom jednom obranila titulu svjetske prvakinje, po prvi put u karijeri nokautom, Ronda Rousey je bila upitana o planovima za nastavak. Kao što se moglo pretpostaviti, prvakinja se sada prvo želi odmoriti, ali ipak zna koga želi vidjeti s druge strane u idućoj borbi.

Ronda Rousey obranila je dva puta naslov u manje od dva mjeseca. Ne sjećamo se kada se neki prvak borio dva puta u tako kratkom roku i sigurno je Ronda umorna od priprema, a to je i potvrdila, najavivši odmor pa povratak tek krajem ljeta.

"Prvo se mislim odmoriti, no Dana zna kada god me zatreba, da sam tu, pa makar i 24 sata prije borbe. Imam i snimanja filmova u ožujku i kolovozu, no ja nisam osoba koja može dugo biti van dvorane, tako da vjerujem da ću se brzo zaželjeti treninga, vjerojatno već kroz par tjedana. Kako sada stvari stoje, mislim da ću se vratiti krajem ljeta, no nikad se ne zna, volim se boriti i možda poželim meč već ranije", rekla je Ronda nakon borbe.

O potencijalnim protivnicama se sve zna, a prije svih tu u prvi plan dolaze tri imena. Amanda Nunes i Alexis Davis te Cat Zingano, koja je već imala status izazivačice. Ronda ima svoju želju: "Cat Zingano je na redu, no vraća se nakon teške ozljede i tragedije. Alexis Davis je večeras također bila sjajna, no neću prognozirati, sve je na UFC-u". Amandu Nunes, koja bi joj zbog stila vjerojatno bila najteža protivnica, nije spomenula.

Ne sumnjamo da će UFC, kao i uvijek kada je riječ o obranama naslova, vrlo brzo reagirati i da će Ronda dobiti ime svoje protivnice. Cris Cyborg? To je tek u povojima i ipak još uvijek daleko od ostvarenja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI