Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ronda kaže kako u kavezu emocije ne postoje | Fight Site

Ronda kaže kako u kavezu emocije ne postoje

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.06.2014 20:50h Autor:

Ronda Rousey

Ronda Rousey priprema se za novu obranu svoj naslova UFC-ove prvakinje, a u najavi te borbe spomenula je i činjenicu kako, kod ulaza u kavez, kod nje ne postoje nikakve emocije.

Ronda Rousey ovog puta ispred sebe ima borbu bez velike medijske pompe, s druge strane bit će Alexis Davis, no Ronda smatra kako joj nema veze tko stoji s druge strane i kakva je najava borbe te ima li trash talka između nje i njene protivnice.

"Ništa mi ne mijenja ova situacija, budući da nisam emotivna. Kad uđem u kavez moja razina emocija je na nuli. Mogu se boriti protiv Mieshe Tate ili protiv Shayne Baszler, protiv djevojke koju ne volim ili protiv prijateljice, meni je to isto. Emocije ne igraju nikakvu ulogu kad borba krene", rekla je Ronda.

Nakon toga, najavila je samu borbu, koja ju čeka 5. srpnja: "Ovo je zanimljiv novi izazov. Jedna od stvari koja mi je smetala dok sam još bila samo MMA fan, bila je ta da su mnogi izjavljivali kako judist ne može savladati jiu-jitsu borca. To je bio stereotip, no neki još tako misle i ja želim to promijeniti", rekla je, pa dodala: "Alexis je vrhunski jiu-jitsu borac i tip borca kakva cijeli život slušam da bi me trebala submitati bez problema. No, do sad sam se susretala i s napadima da su moje udaračke tehnike loše, pa sam im svima pokazala da nisu bili u pravu."

Borba Ronde i Alexis Davis je sunaslovna borba UFC 175 eventa i poslužiti će kao jako dobar uvod u sjajnu borbu Chrisa Weidmana i Lyota Machide.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI