"Ronda je sexy startleta i odlična MMA borkinja!"

UFC 12.12.2012 10:26h Autor:

Ronda Rousey

Nedavno okrunjenu prvakinju UFC-a u bantam kategoriji, Rondu Rousey, mnogi smatraju najljepšom borkinjom na svijetu, a svima njima za pravo je dala anketa iznimno popularnog portala AskMen u kojoj su se birale najljepše žene svijeta.

Rousey je tako upala među 50 najljepših žena na svijetu, zauzela je 43. poziciju, a recimo da su se iza nje našle ljepotice poput Charlize Theron, Scarlett Johansson, Natalie Portman i Heidi Klum.

To je definitivno nešto na temelju čega će UFC također temeljiti svoju marketinšku strategiju oko UFC-a 157 na kojem Ronda u glavnoj borbi večeri brani svoju titulu protiv Liz Carmouche, teško da će Rondin seksipil ostati neiskorišten kako bi se prodala koja ulaznica ili PPV više.

"Ronda se potvrdila kao sexy starleta i odlična MMA borkinja. Ne samo da je mnoge zadivila, već sve redom osvajam svojom slatkošću, ali i svojim mečevima. Osvojila je brončanu medalju na Olimpijskim igrama 2008. godine, a smatra ju se i najboljom pound for pound borkinjom na svijetu koja je natjerala Danu Whitea na nešto što je donedavno bilo nezamislivo, žene stižu u oktogon", napisali su na portalu AskMen.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI