Ronda impresionirala svijet i muške kolege: Svi žele instrukcije za armbar

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.02.2013 08:13h Autor:

Ronda Rousey

Svijet je impresioniran predstavom koju su pružile Ronda Rousey i Liz Carmouche na UFC-u 157, a posebno tehnikom borbe na parteru koju svaki put demonstrira UFC-ova prvakinja. 7 pobjeda, 7 armbarova, 7 prekida u prvoj rundi. Ronda u ovom trenutku izgleda nezaustavljivo, a upravo u tom pravcu idu i komentari njezinih muških kolega.

Podrške drugih UFC-ovih boraca nije nedostajalo pa smo tako tijekom i nakon UFC-a 157 mogli pročitati čitav niz pozitivnih kritika koji su osvanuli na službenim Twitter profilima MMA zvijezda.

Možda najbolje situaciju oslikava komentar Brazilca Vinnyja Magalhaesa koji je "nabio na nos" kvalitetu ženskog meča svima onima koji su tvrdili da bi Machida i Henderson trebali biti glavni dvoboj večeri.

"Svi oni koji su mislili da Hendo i Lyoto trebaju biti main event vjerojatno sada sretno komentiraju da je dobro što su to bile Ronda i Liz. One su bile prava glavna borba i to su zaslužile", napisao je Brazilac.

Najviše pohvala je očekivano dobila Ronda, a ističu se one Vitora Belforta i Demiana Maie. Obojica su ustvrdili da bi im Ronda trebala pokazati i naučiti ih ovako kvalitetnu tehniku izvođenja poluge na ruku.

Belfort:

"Tvoj armbar je tako dobar da me moraš naučiti. Sljedeći put kada se budem borio protiv Jonesa uzet ću mu ruku kući."

Maia:

"Ronda, tvoja tehnika je toliko dobra da moram dobiti lekcije."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI