Ronaldo prekinuo suradnju s UFC-om

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.11.2015 09:30h Autor:

Izvor: Facebook

Ronaldova 9ine Sports & Entertainment kompanija ovih je dana prekinula suradnju s UFC-om zbog novih pravila financiranja boraca koja su nastala nakon sklapanja ugovora s Reebokom.

Nogometna ikona Ronaldo Nazario de Lima u svom vlasništvu ima jednu od najvećih kompanija koja se bavi sportskim marketingom u Brazilu. Zbog ugovora s Reebokom, kompanija koja je surađivala s Juniorom Dos Santosom, Vitorom Belfortom i svojevremeno s Andersonom Silvom, odlučila je prekinuti suradnju s UFC-om.

"Objavljujemo da od ovog trenutka 9ine Sports & Entertainment prekida sve pregovore koji uključuju UFC, njihove evente i borce. Agencija ne vjeruje u novi model privlačenja sponzora i vjeruje da on direktno šteti svim sportašima u organizaciji te kompanijama koje su godinama podržavale UFC. Imamo principe koji su utemeljeni na viziji bivšeg sportaša i ljubitelja sporta. Naš predsjednik Ronaldo Nazario ne tolerira promjenu sponzorskih pravila i novčanih naknada za borce", poručuju iz 9ine Sports & Entertainmenta.

Ova agencija i UFC imaju dugu povijest jer je riječ o prvoj marketinškoj kompaniji koja je uronila u UFC-ove projekte.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI