Romeru i Kennedyu bonus za borbu večeri, nagrađeni McGregor i Cruz

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.09.2014 11:28h Autor:

Tim Kennedy i Yoel Romero

Bonusi od 50.000 dolara, nakon UFC 178 eventa, nagrađeni su Yoel Romero i Tim Kennedy, koji su gledateljima priuštili borbu večeri te Dominick Cruz i Conor McGregor, čiji su efektni nokauti također rezultirala dodatnom svotom na njihovih računima.

Borba Tima Kennedya i Yoela Romera ponudila je uistinu ono što svaki ljubitelj slboodne borbe želi vidjeti, a jedina mrlja je nesportski potez Romerovog tima, prije početka druge runde. Iako je bila riječ o borbi dva hrvača, niti jedan nije išao forsirati taj aspekt svoje vještine, nego su pune dvije rudne protekle u žestokoj stand up borbi, gdje je svakom borcu pripala po jedna runda.

Romero je na kraju došao do pobjede, nakon što je jedva izdržao do kraja druge runde, jer da je bilo još svega nekoliko sekundi, vjerojatno bi ga Kennedy nokautirao. Bonus je u potpunosti zaslužen, no ostaje pitanje da li su tih dodatnih desetak sekundi, što je Romerov tim izborio za svog borca, bile presudne za takav eksplozivan početak treće runde.

A bonusom za najbolji nastup su nagrađeni Dominick Cruz i Conor McGregor. Dok kod Cruzovog, koji je odradio nevjerojatan povratak, ne bi trebalo biti dvojbi, još će neko vrijeme MMA krugovima dominirati pitanje, da li je Conorov udarac bio u potiljak ili u uho. Sve u svemu, Conor se tu ne buni, došao je do četvrte UFC pobjede, a isto tako i do dodatnih 50.000 dolara zarade.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI