Romero pronašao i žestoko kritizirao odgovorne za Bispingov poraz: “To nije bilo normalno, morali ste ga spriječiti!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.11.2017 15:54h Autor:

Yoel Romero

Onog trenutka kada je prihvatio borbu protiv Kelvina Gasteluma, Michael Bisping postao je heroj brojnih fanova koji su se pribojavali da će ostati bez glavne borbe posljednjeg UFC-ovog eventa.

I dok su mnogi hvalili njegov hrabri potez, postojali su i oni koji su žestoko kritizirali UFC, kao i članove liječničke komisije, koji su dopustili da bivši prvak samo tri tjedna nakon teškog gubitka titule (i svijesti) ponovno kroči u oktogon i to protiv izrazito opasnog protivnika.

Bispingov potez pokazao se kao pogreška i popularni Englez je još jednom stradao. Da je prihvaćanje tog meča bila pogreška, tvrdi i njegov žestoki rival Yoel Romero, no on najmanje u svemu tome krivi Bispinga. Naime, prst kubanskog borca usmjeren je najviše prema doktorima i “The Countovom” timu.

“Znate, mislim da je to ludo. Vratio se nakon samo nekoliko tjedana. On je teško stradao u borbi sa St-Pierreom kada je uspavan. Inače komisija i doktori ne bi dozvolili borcu da se vrati tako brzo, a on se vratio nakon samo tri tjedna! To nije normalno! Njegov tim mu je trebao savjetovati da ne uzima tu borbu. Za dobrobit njegove obitelji. Morao je razmišljati o svojoj obitelji. Pitanje je zašto su mu to dozvolili. Morali su reći ‘NE’. Moje je mišljenje da se nije trebao vraćati toliko brzo”, iznio je Romero svoje mišljenje u razgovoru s bjpenn.com portalom.

 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI