Yoel Romero želi borbu za privremeni pojas protiv Andersona Silve

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.03.2017 10:11h Autor:

Yoel Romero

Budući da se neće boriti za naslov prvi izazivač UFC-ove srednje kategorije, Yoel Romero, sada želi borbu za privremeni pojas.

Nakon što je zaustavio Chrisa Weidmana upisavši osmu uzastopnu pobjedu u oktogonu Romeru je borba za naslov već bila obećana. No svoje mjesto u redu izazivača brzo je izgubio kada je promocija najavila da će borbu s prvakom Michaelom Bispingom dobiti Georges St-Pierre koji se vraća iz mirovine.

“Da budem iskren, jako mi smeta odluka koja je donešena, ali još uvijek sam usredotočen i nadam se da će Dana (White) ispraviti stvari kao što to uvijek napravi”, rekao je Romero na MMA Houru. “Sa mnom nitko nije razgovarao, nismo postigli dogovor i ja samo čekam da razgovaraju s mojim menadžmentom.”

Budući da mu status izazivača očito ništa ne znači 39-godišnji Kubanac želi privremeni pojas kao garanciju da će napasti prvaka, a ima i protivnika na umu- bivšeg prvaka i legendu sporta- Andersona Silvu.

“Mislim da to nije loša ideja i bilo bi dobro za fanove i za mene da tražim borbu za privremeni pojas protiv Andersona Silve. Mislim da bi to skinulo svaku paučinu koja možda još uvijek postoji i omogućilo mi da počnem stvarati svoje nasljedstvo. Ako pogledate top 5 poredak, svi su zauzeti i jedino Anderson i ja nemamo dogovorenu borbu. On je već pobijedio sve i ako pogledate listu on je jedina velika zvijezda s kojom se još nisam borio.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI