Romero po kladionicama veliki favorit protiv Bispinga

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.05.2017 19:05h Autor:

Michael Bisping & Yoel Romero

Borba Michaela Bispinga i Yoela Romera nije još dobila službeni datum, ali se zato pojavila kao ponuda na kladionicama Las Vegasa. I tamo je prvak veliki autsajder, odnosno njegovom obranom titule mogli bi ste zaraditi lijepu svotu.

Iako još uvijek ovaj duel nije potvrđen, niti je službeno potvrđena činjenica da će Romero idući napasti pojas, sve vodi k tome kako bi se borba mogla održati na UFC 213 eventu u Las Vegasu, a da promocija čeka pravi trenutak za objavu. Kladionice su ipak već sada ponudile ovaj par.

A tamo je Romero, koji je slavio u svih osam svojih UFC nastupa, više nego veliki favorit. Tečaj na 40-godišnjeg Kubanca je -360, što bi prema nama prilagođenim tečajevima bilo 1.28. Prvak je na +260, što bi kod nas bilo oko 3.60, odnosno na uloženih 100kn, pobjeda Bispinga bi vam donijela 360. Istini za volju, prije duela protiv Dana Hendersona, gdje je dočekao biti favorit, Bisping je uvjerljiv autsajder bio u borbama protiv Andersona Silve i Lukea Rockholda, a na kraju je u obje izašao kao pobjednik.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI