Romero ozlijeđen i ništa od borbe protiv Jacarea, pronađen protivnik za Maldonada

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.04.2015 10:11h Autor:

Yoel Romero

Svi koji su se nadali borbi Yoela Romera i Jacarea Souze ponovno će ostati razočarani, jer se njihova borba, planirana za idući vikend, neće dogoditi. Ujedno, UFC je pronašao zamjenu za Rampagea Jacksona, odnosno protivnika Fabiu Maldonadu za UFC 186, 25. travnja.

Razlog je, nažalost, ozljeda kubanskog olimpijca, koja se dogodila na jučerašnjem treningu i to jednom lakšeg intenziteta. Romero je osjetio bol u koljenu, a pretrage na koje se odmah uputio su dale rezultat kojeg se bojao. Meniskus i ligamenti nisu izdržali te je Romero prisiljen otkazati nastup u Newarku.

Ovo sad UFC dovodi u nezavidnu situaciju, jer gotovo će nemoguće biti, u tako kratkom roku, pronaći protivnika za borca kao Jacare, koji je svoj zadnji poraz doživio još 2011. godine, protiv Lukea Rockholda.

No, zato je pronađen protivnik za Fabia Maldonada i UFC 186 event, koji se održava u Kanadi, za točno dva tjedna. Bit će to bivši hokejaš Steve Bosse (10-1), koji je već ranije potpisao za UFC, no već dva puta je svoje borbe morao otkazati. Sad ima dva tjedna da se ne ozlijedi te uspije upisati debi u organizaciji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI