Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Romero: Bisping me nazvao varalicom, spreman sam za njega odmah (VIDEO) | Fight Site

Romero: Bisping me nazvao varalicom, spreman sam za njega odmah (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.11.2016 20:45h Autor:

Yoel Romero

Yoel Romero pobijedio je Chrisa Weidmana na UFC 205 i tako se, uvjeren je, izborio za mjesto prvog izazivača i borbu s Michaelom Bispingom koji drži pojas srednje kategorije.

Weidmana je slomio u trećoj rundi i nokautirao ga letećim koljenom i udarcima za osmu pobjedu u isto toliko borbi u UFC-u. Posljednji poraz upisao je još 2011. u Strikeforceu, ali sve do sada je čekao svoju šansu da se bori za pojas. Još nema garanciju UFC-a, ali uvjeren je da mu ovaj put prilika neće pobjeći, iako smatra da ga Bisping izbjegava.

“Već sam dobio tu borbu. Pokažite mi je li itko od četiri najbolja borca u ovoj kategoriji neporažen. Još nisam dobio ništa od UFC-a, ali djela govore dovoljno”, rekao je Romero nakon pobjede.

Prokomentirao je i borbu s Weidmanom.

“Bilo je kako sam i očekivao. Snažan je borac, dobar sportaš, inteligentan. Možda se ovaj sport čini brutalan, ali nije tako. Dobro sam proučio protivnika, vidio sam da se diže i pada, nije mu odgovaralo da bude gore, znao sam da će nastaviti ići na take-down i čekao sam svoj trenutak”.

S Michaelom Bispingom ima prošlost. Još se nisu borili, ali jako ga je povrijedilo što ga je Englez nazvao varalicom nakon što je početkom godine pao na testiranju na doping zbog zabranjene supstance koju je uzeo nesvjesno kroz suplemente nakon borbe. Zbog toga se izborio za samo šest mjeseci suspenzije. Bisping ga je javno izvrijeđao zbog tog propusta i otpisao kao mogućeg protivnika. Romero je o svemu rekao:

“Dok sam živio u Njemačkoj prije nekoliko godina, Bisping je tamo trenirao za borbu i tražio moju pomoć. Te stvari je zaboravio. Nakon što se dogodilo ono s USADA-om, nazvao me prevarantom i lažljivcem. Zaboravio je da je tražio pomoć. Kad životinja ugrize ruku onoga tko ju hrani, nešto se mora dogoditi. Zar nemaš poštovanja prema protivnicima i trening partnerima? Možemo si otkidati glave u oktogonu, ali izvan njega moramo imati poštovanja”.

Na kraju je otkrio i kada bi se volio boriti s Bispingom: “Želio je borbu na UFC 206. Ja sam spreman!”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI