Romero: Bisping je lažni prvak

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.01.2017 18:43h Autor:

Yoel Romero/Instagram

Yoel Romero uputio je oštru poruku aktualnom prvaku srednje kategorije Michaelu Bispingu koji ga je nekoliko puta prozvao posljednjih mjeseci zbog pozitivnog testa na dopinškoj kontroli.

U studenom na UFC 205 Romero je letećim koljenom nokautirao Chrisa Weidmana i izborio status prvog izazivača. No, Bisping, koji je pojas osvojio protiv Lukea Rockholda i obranio ga protiv Dana Hendersona, sada vreba superborbu s Tyronom Woodleyjem. Romero je u nizu od osam pobjeda u UFC-u i zaslužio je borbu za titulu, a nakon posljednje borbe poručio je Bispingu: “Vidimo se ubrzo, Mike. Pravi prvak je ovdje, pogledaj ga! Znaš me. Vidimo se brzo”.

U posljednjem intervjuu Romero je još jednom prozvao Britanca. “Bisping je lažni prvak. Svi znaju da je izgubio od Hendersona. Zbog toga je lažni prvak. Bio je šampion nakon što je pobijedio Rockholda, ali izgubio je titulu od Hendersona. Zbog toga je na meni da ispravim tu nepravdu. Yoel Romero će biti tamo i s Božjom pomoći to pokazati cijelom svijetu”, rekao je Romero.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI