Romantična priča dana: Baseball igrač Iowa Cubsa ostavlja Rondi ulaznice za utakmice!

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.07.2015 10:33h Autor:

Ilustracija

Najsimpatičnija priča dana u MMA svijetu je bez sumnje Anthony Giansanti – 26 godišnji igrač baseballa koji nastupa za Iowa Cubse. Giansanti je, naime, razvio simpatije prema UFC-ovoj prvakinji Rondi Rousey te je zbog toga završio u medijima.

Sam povod je bio opetovano ostavljanje ulaznica namijenjenih Rondi Rousey za domaće utakmice njegovog kluba. On se nada da bi Ronda jednog dana mogla doći i vidjeti ga kako igra. Iako je sve krenulo kao zezancija, vijest je ubrzo došla i do "main stream" medija poput ESPN-a, što je ekspresno proširilo priču, a Giansanti je postao atrakcija.

"Smiješno je to što smo u svlačionici često pričali o Rondi, a ja sam prilično snažan sportaš. Uvijek su me momci pitali da li bih mogao prebiti Rondu Rousey. Rekao sam im da je ne bih volio prebiti, nego odvesti na spoj", rekao je "bejzbolaš" u razgovoru za MMAFighting.

"Jednog dana sam joj ostavio kartu na ulaznicu (stavio je ime na popis op.a), nadao sam se da će to dečki to vidjeti pa da ćemo se smijati zajedno. Rekli su mi da bih to trebao tvitati jer je smiješno. Učinio sam to i ljudima se svidjelo pa sam to ponovno napravio. Nikada nisam mislio da će ovoliko eskalirati. Ovo je bezazleno, a na koncu je zaista postala velika stvar koja je dospijela u medije", objašnjava Giansanti i dodaje:

"Moj najbolji prijatelj je veliki UFC fan. Živjeli smo zajedno neko vrijeme i on me navukao na UFC. Sve je to tek odnedavno…moja ljubav za UFC i borbe."

Giansanti nije siguran zna li Ronda da joj on ostavlja karte za domaće ulaznice svog kluba. Nikada je nije upoznao, nikada je čak nije niti vidio uživo. Ne zna niti da li lijepa Ronda zna da postoji klub Iowa Cubs, a sve smatra vrlo bezopasnom šalom. No, ukoliko Rond planira doći, bit će više nego sretan ugostiti je na baseball utakmici…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI