Rogerio Nogueira: Nervozan sam kad Rodrigo i ja nastupamo na istom eventu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.06.2015 20:03h Autor:

Rogerio Nogueira

Blizanci Nogueira će nastupiti na UFC-u 190 u Rio de Janeiru. "Little Nog" kaže kako je nervozan ako se bori u istoj noći kao i "Minotauro". Unatoč tome, dat će sve od sebe kako bi odradio uzbudljiv revanš protiv "Shoguna", kao što je to bilo i u njihovom prvom meču.

Braća Nogueira će se po prvi put od 2011. boriti na istom eventu. Posljednji put se to dogodilo na UFC-u 140, kad je "Minotoro" tehničkim nokautom svladao Tita Ortiza, a Minotauro zadobio lom ruke zbog kimure koju je izveo Frank Mir.

"Ne volim to, čini me nervoznim. Nikad to nisam volio. Rodrigo me prevario jer je moja borba ugovorena prije njegove.", izjavio je Minotoro za Combate.

Rogerio je svjestan da je prošlo 10 godina od poraza koji mu je Mauricio nanio u Prideu, ali još uvijek vjeruje da ima ono nešto kako bi pružio nevjerojatan meč za navijače u Riju.

"Od onda se mnogo toga promijenilo. Bio sam koncentriran na boks, a sada sam unaprijedio obranu od rušenja. Borio sam se s mnogo hrvača i dobro sam se branio od rušenja. Također sam poboljšao muay thai i jiu jitsu. Prva borba s Mauriciom je ostavila velik 'hype', pa ljudi sada čekaju na revanš. Pripremam se za ponavljanje onakve borbe. Prošle godine sam se ozlijedio, no sada sam zdrav i trenirao sam šest mjeseci. Imam samopouzdanja."

Rogerio i Rua će nastupiti u sunaslovnoj borbi UFC-a 190, kojeg predvode Ronda Rousey i Bethe Correia u borbi za naslov bantam prvakinje.

Antonio Minotauro će se boriti protiv Stefana Struvea.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI