Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Rogerio Nogueira najavio pravne akcije protiv USADA-e | Fight Site

Rogerio Nogueira najavio pravne akcije protiv USADA-e

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.10.2017 19:13h Autor:

Antonio Rogerio Nogueira

Nakon pada na USADA doping testu, Antonio Rogerio Nogueira je izjavio kako svoju nevinost namjerava dokazati pravnim putem te je najavio angažiranje odvjetnike i odlazak s USADA-om na sud.

Antonio Rogerio Nogueira je pao na doping testu po prvi puta u svojoj dugogodišnjoj karijeri. Iz USADA-e nisu javno otkrili što je bilo u pitanju, no borac se javio istog dana te je rekao kako su mu otkrili diuretik. Inače, diuretici su vrsta lijekova koja stvari pojačano izlučivanje urina i u borilačkom svijetu se većinom koriste za olakšanje procesa skidanja kilograma.

“Namjeravam se obraniti, u mom tijelu je pronađen diuretik, a nikada ih nisam koristio. Uvijek sam na skriktnoj dijeti prije mojih borbi i zbog toga nikad nisam imao problema sa skidanjem kilograma. Pronaći ću odvjetnika koji se specijalizirao baš za ovakve slučajeve i onda ću vidjeti što i kako dalje”, iznio je Lil’ Nog svoje namjere po ovom pitanju.

U prosincu se trebao boriti protiv Jareda Cannoniera, no sada je ta borba otkazana. Gledajući da mu je 41 godina, pitanje je hoće li se ikada više boriti ukoliko bude suspenziran. No, on je optimističan po tom pitanju.

“Vjerujem kako ću dokazati svoju nevinost i ne želim niti misliti na najgore. Najviše sam tužan što mi je otkazana iduća borca i to ovu situaciju čini još težom. Sada ćemo malo pričekati i vidjeti koji je idući korak odavde.”

41-godišnji Brazilac ispred sebe ima tešku misiju, u kojoj su uistinu rijetki uspjeli.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI