Rogan: White nije bio ljut na mene!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.07.2014 14:07h Autor:

Joe Rogan

U prvi mah se činilo kako je Dana White ljut na svog komentatora Joea Rogana, no nesporazum i nervozu je zapravo izazvao netko iz reportažnih kola. O čemu se točno radi?

Nakon dvoboja Ronde Rousey i Alex Caceres, Joe Rogan je na čuđenje svih prisutnih prvakinju pitao planira li se ponovno boriti već za mjesec dana. Njegov šef White je bio vidno isfrustriran tim pitanjem što se jasno moglo vidjeti na kamerama, no kasnije se pokazalo kako problem nije bio u Roganu, nego u ljudima koji su mu dali upute.

"Samo da se zna, Dana White nije bio ljut na mene. Ja sam mislio da je upravo njegova ideja da me producenti prekinu i zamole me da pitam Rousey to pitanje u intervjuu. Vrlo rijetko se događa da to traže od mene, pa sam mislio da je Dana to tražio", pojasnio je Rogan i dodao:

"Netko je očito prešao svoje ovlasti i smatrao je da bi bila dobra stvar pitati Rondu da li bi se ponovno borila sljedeći mjesec. Takve odluke obično donose Dana White ili Lorezno Fertitta, pa bi bila dobra ideja da su se prije toga konzultirali s njima, a ne ih ovako naživcirati."

O čitavoj situaciji oglasio se i sam White rekavši da se radi o "najglupljem potezu u povijesti UFC produkcije".

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI