Rogan uvjeren da je Jones bio pod utjecajem opijata: Možda su za sve krive ozljede mozga

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.05.2015 17:26h Autor:

Jon Jones i Joe Rogan

UFC-ov komentar Joe Rogan je uvjeren kako je Jon Jones pobjegao s mjesta prometne nezgode jer je bio pod utjecajem nedozvoljenih sredstava. Također, misli kako bi za takve reakcije mogle biti krive ozljede mozga, koje borci zadobiju kroz karijeru.

Iako je i sam izjavio kako Jona Jonesa smatra vjerojatno najboljim borcem svijeta u ovom trenutku te potencijal za postati najboljim ikad, Joe Rogan ne misli da je trenutno pred njim blistava budućnost. Nažalost, uvjeren je kako je ovog puta posebno pretjerao.

"Jon Jones će vrlo vjerojatno u zatvor. Skrivio je prometnu nezgodu i pobjegao, i to nezgodu u koju je bila uključena trudna žena te joj slomio ruku. Za nju je to bilo izuzetno stresno i strašno iskustvo, a on je pobjegao umjesto da je pomogao", rekao je Rogan u svom podcastu.

No, misli kako zna zašto je Jones pobjegao. U tom trenutku je mislio kako mu je to bolja odluka, zbog nekih stvari koje bi mogle uslijediti. Naravno, ta odluka nije nikako dobra, ali Rogana je uvjerila u nešto. Rekao je:

"On je nakon toga nestao. Mislim čak i na više od 24 sata, znači sigurno je bio pod utjecajem nečega za što mu je trebalo određeno vrijeme da se očisti od toga. Zato se tek nakon tri dana predao službama zakona. Izuzetno sam se razočarao u njemu i mislim kako je UFC napravio pravi potez oduzevši mu titulu. Zakon mora napraviti pravu stvar za njega, a to je zatvorska kazna."

Ipak, ta reakciju mu nikako nije jasna, budući da je Jones napravio najgoru stvar koju je mogao. Nedavno je govorio o ozljedama mozga koje se događaju u borbama i treningu te kakve bi oni mogli imati posljedice na svakodnevni život, a ovdje je vidio možda baš primjer kakav mu je trebao:

"Ako znamo da u borbu dolazi do ozljeda mozga te ako znamo da su ljudi s takvim ozljedama impulzivniji, što tek pomisliti u kakvom su borci stanju. Ne znamo što se događa u njihovim glavama, no možda je baš to razlog za ovakve poteze kakav je napravio Jon Jones."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI