Rogan stao na stranu boraca: Ne dobivaju dovoljno od ugovora s Reebokom, to se mora riješiti!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.05.2015 09:54h Autor:

Joe Rogan

Joe Rogan nikada nije imao problema reći ono što mu je na umu. Neovisno o posljedicama. Često je otvoreno kritizirao i svoje nadređene u UFC-u, no ovaj komentator je toliko kvalitetan i popularan da si to može dozvoliti. Ovaj put je u svom podcastu "Joe Rogan Experience" komentirao najnovije probleme u kojima se našao UFC, a vezani su uz ugovor s velikom kompanijom Reebok. Problem je nastao zbog raspodijele novca koji većini boraca ne odgovara. Rogan je stao na njihovu stranu…

"Ja nisam poslovan čovjek Ja bih bio najgori biznismen ikada. Da sam ja vlasnik UFC-a, vjerojatno bi sada bili u bankrotu. Nikada ovu kompaniju ne bih doveo gdje je ona sada niti bih povukao tako genijalne poteze kao što su to napravili njezini čelnici. No, kada govorimo o biznisu, ne volim vidjeti da borci pate financijski. To mi se ne sviđa. Niti malo", priznao je Rogan i elaborirao svoje stavove:

"Kada god se žale, uglavnom je problem u raspodijeli novca i razlici koju ne dobivaju. To nije dobro, to nikako nije dobro. To se mora riješiti. Mislim čak da se unaprijed moralo riješiti."

Rogan smatra da čak i prvaci dobivaju premalo novca od sponzora…

"Čak i oni dobivaju 40 tisuća dolara po meču. Najbolji borci na svijetu dobivaju 40 tisuća? Meni se to ne čini dovoljno. Jednostavno ne. Fino je imati velikog sponzora poput Reeboka, no borci ne smiju patiti", zaključio je Rogan.

Očito ćemo o problemu s Reebokom slušati dok se on na koncu ne riješi…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI