Rogan se ispričao zbog intervjua s Cormierom nakon nokauta (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.07.2017 10:55h Autor:

Screenshot

Slavni UFC-ov TV komentator Joe Rogan se ispričao Danielu Cormieru i publici radi intervjua koji je u kavezu napravio s poraženim tada već bivšim UFC prvakom. Rogan je nakon meča Stipe Miočića i Alistaira Overeema, kada je Nizozemac također bio nokautiran, ustvrdio da više ne želi raditi “Octagon intervjue”, ako se radi o nokautiranim borcima kao što je to tada bio slučan. No, ovaj put je očito na svoju inicijativu promijenio mišljenje, a kasnije je i sam zažalio.

Cormier zaista u intervjuu nije zvučao sabrano s obzirom da se radi o vrlo elokventnom borcu koji se ujedno bavi i komentiranjem mečeva za svoju promocije. No, to i ne čudi s obzirom da je nekoliko sekundi ranije pretrpio težak nokaut, a možda i koji udarac viška s obzirom da se sudac “nije žurio” prekinuti meč kada je Cormier bio pod kanonadom GNP udaraca, stisnut uz kavez.

“Moje isprike DC-u i svima ostalima koji su uzrujani zbog toga što sam ga intervjuirao nakon borbe. Iskreno, bio sam malo u šoku i ne vjerujem da sam shvatio što radim dok nisam u ruci imao mikrofon i nisam pričao s njim. Rekao sam već da ne želim raditi intervjue s borcima koji su bili nokautirani i onda sam to napravio nekome do koga mi je jako stalo. Ovo je bio 100 posto zajeb s moje strane i nitko me nije nagovarao da to napravim. Već sam objavio mnogo “tvitova” na ovu temu, ali neki od vas koriste samo Instagram ili Facebook pa sam ovdje također odlučio ovo napisati. Čitavu večer mi je bilo krivo zbog ovog što se dogodilo, tako da je moja najiskrenija namjera bila da se ispričam i kažem kako se osjećam. Neće se više ponoviti”, napisao je slavni komentator.

Nakon priredbe pitanje o ovom interjvuu je stiglo i do predsjednika promocije Dane Whitea koji je ponovio kako je to bila Roganova ideja, a ne ideja promocije.

My apologies to D.C. And to everyone else upset at me for interviewing him after the fight. In all honestly I was kind of in shock and I don’t think I realized what I was doing until I had a mic in my hand and I was talking to him. I’ve said that I don’t want to interview fighters after they’ve been KO’ed and then I did it to someone that I care a great deal about. It was 100% my fuck up and no one pressured me to do it. I posted a series of tweets about it on twitter but I know some of you folks only use instagram or Facebook so I thought the right thing to do is post it here as well. I was beating myself up about it all night, and whenever something like that happens it’s always my sincere intention to apologize and express my honest feelings. It’ll never happen again.

A post shared by Joe Rogan (@joerogan) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI