Rogan Schaubu: Dana White je izvadio spolovilo i popišao se po tebi!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.05.2015 09:51h Autor:

Dana White i Joe Rogan

UFC-ov komentator Joe Rogan je poznat kao čovjek bez dlake na jeziku spreman komentirati čak i svoje nadređene. To je često u prošlosti i činio, a novi "škakljiv" komentar je stigao u njegovom "podcastu" i to na temu izjave Dane Whitea koji je Brendana Schauba indirektno nazvao lažljivcem.

Podsjetimo, UFC-ovac je izjavio da gubi oko 90 tisuća dolara sponzorstva po svakom meču koji odradi i to kao posljedica novog ugovora s Reebokom. White je to ironično prokomentirao sugeriravši da njegov teškaš laže.

"Da me netko nazvao lažovom, ja bih mu pokazao papire. Da znam da dokazi u ugovorima pokazuju da ja nisam lažov. Nema smisla nazivati te lažovom. Ima smisla pitati te koliko si zarađivao i tražiti neke dokaze. To je normalan razgovor. Postaje sulud kada te netko optuži da si lažov, a ti imaš potvrde da si platio porez na taj iznos. Racionalno bi bilo mu pokazati dokaze", poručio je Rogan Schaubu koji mu je bio gost u njegovoj emisiji.

"Ne lažem, ali ne znači mi ništa dolazivat mu sve ovo jer sam ja prije svega dio tima UFC. Ne bih toliko zarađivao, ne bih bio slavan, ne bih bio popularan da nema Dane Whitea i UFC-u. Nisam protiv UFC-a niti jedan posto", odgovara Schaub.

S obzirom da mu je White pobrojao, kako on to smatra, smiješne sponzore, Schaub je prokomentirao i taj dio…

"Mislim da je bio dezinformiran. Netko ga je krivo informirao. To nisu moji sponzori. To nisu čak niti kompanije s kojima sam radio", dodao je Schaub.

Tu je Rogan otišao korak naprijed i poručio je Schaubu da je malo prekasno za diplomaciju jer se White doslovno "popišao po njemu".

"Ti si sada u nadmetanju u pišanju. Popišao se po tebi. Vidio sam ga na tom šou i on je doslovno izvadio svoje spolovilo i popišao se po tebi", tvrdi poznati komentator inače zaposlenik Dane Whitea.

"Dana te nazvao lažovom. Ja znam da nisi lažov. Volim Danu. On je moj prijatelj jako dugo vremena. Da nije njega, ne bih niti radio za UFC. Da on ode iz UFC-a ili da ga netko zamijeni, ja bih odustao od UFC-a. Stvarno bih", zaključuje Rogan pomirljivo…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI