Rogan savjetovao CM Punka: Bori se kao amater, s ljudima koji su na tvojoj razini

UFC 13.09.2016 12:09h Autor:

Joe Rogan, CM Punk (Screenshot)

Proteklog smo vikenda svjedočili neuspješnom MMA debiju kečerske zvijezde, CM Punka. Nakon UFC-ovog eventa u Clevelandu su rijetki bili iznenađeni ovakvim ishodom, ali ipak je većina onih koji žale što njegova borba s Mickeyjem Gallom nije malo duže potrajala.

Odmah od samog starta, Gall je srušio i potpuno dominirao borbom koja je okončana gušenjem nakon nešto više od dvije minute borbe i time je ukazao na apsurdnost ideje da se jedan debitant upari s osobom koja je već dugi niz godina posvećena slobodnoj borbi. 24-godišnjem Gallu je ovo možda bio tek treći nastup, ali iskustvo koje je stekao kroz tisuće sati sparinga je neprocjenjivo u usporedbi s onim koje ima CM Punk.

Dok i dalje ostaje upitno kako će se razvijati karijera WWE zvijezde, Joe Rogan je odlučio iznijeti svoje mišljenje, ali i savjet na ovu temu.

“Ono što je Punk učinio je bilo sjajno i hrabro, ali isto tako samozavaravajuće. To je moje mišljenje koje sam izgradio nakon što sam ga vidio kako udara vreću, trenira i udara stvari. Ne znači to da on ne može naučiti, ali postoji putovanje kroz koje morate proći kao MMA borac. Postoji razlog zašto se smeđi pojasevi ne natječu s bijelima na jiu-jitsu turnirima. To ne bi bilo pošteno, a tako nešto smo vidjeli i te večeri u Clevelandu.

Gall je puno boji, on je stvarno dobar. Gledao sam ga kako se ‘grappla’, kako uzima leđa Mikeu Jacksonu… Upravo se ovo dogodi kada imate elitnog mladića u borbi s nekim tko je slavna ličnost i želi se testirati. Ovo nije način da se to ostvari. Ako bih mu morao dati savjet, rekao bih mu da se bori kao amater, s ljudima na njegovoj razini. On želi ovo, želi se testirati i neka. On je zabavan lik i sviđa mi se, ali ovo nije način”, izjavio je Rogan.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI