Rogan otkrio zašto više ne komentira “FOX evente”

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.05.2018 10:26h Autor:

Joe Rogan i Daniel Cormier

Popularni UFC-ov komentator Joe Rogan je u jednom od svojih posljednjih podcasta otkrio zašto više ne komentira UFC-ove priredbe na FOX televiziji. Njegova uloga u elitnoj promociji je tijekom godina znatno smanjena. Od toga da je komentirao svaki event, do toga da je sada komentator samo na najvećim PPV priredbama na američkom tlu.

“Ja sam imao ugovor s UFC-om, nikada nisam niti radio za FOX. To je bila jedna od odredbi mog novog ugovora s UFC-om, nisam više htio raditi evente na FOX-u. Tako da ove godine neću odraditi niti jedan FOX. Primjetite da kada se događa neki veliki FOX event, ja nisam tamo. Nula. Prestao sam, nisam htio to više raditi. Previše posla, previše putovanja. To što sam morao nositi odijelo i nije previše problematično. Moj problem s FOX-om je bio to što su me manje plaćali. Manje novca za FOX evente – dajte molim vas. Pomislio sam da su napušeni”, iskren je popularni TV komentator i analitičar.

No, novac, prema Roganovom priznanju, i nije bio jedini problem između njega i velike TV kuće. Producenti iz FOX-a su mu se miješali u posao, a to je nešto što ne dopušta.

“Govorili su stalno u slušalicu. Odmah prvi event su mi pričali što da radim. Govorili su mi da smanjim emociju. Da nisam toliko nabrijan oko nekog borca. Meni je to bio šok. Što radite ljudi? Rekao sam im da ja ovako radim i da me ne mogu promijeniti. Ako žele neke promjene, morat ćemo prestati raditi. Imao sam zaista mnogo problema već na prvom FOX-ovom eventu jer je to bila njihova produkcija.”

“Nije mi se svidio pristup. Oni su htjeli nekog sportaša-komentatora. MMA je MMA. To je borba. To je specifičan sport. A ako im se ne sviđa kako radim, neka me ne angažiraju. Ali nikada nisam htio postati tipični sportaš-komentator. To me ne zanima”, zaključio je Rogan.

Zanimljivo je da krajem 2018. završava UFC-ov ugovor s FOX televizijom koji neće biti produljen. Elitna promocija je već najavila kako su sklopili novi ugovor s konkurentskim ESPN-om. UFC bi se u 2019. godini trebao prikazivati na ESPN+ platformi, a pitanje koje se postavlja jest – kakvu će ulogu u svemu imati Joe Rogan?

S obzirom na sličan profil televizija, za vjerovati je da Rogana nećemo gledati niti na ESPN-u. Šteta…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI