Rogan oduševljen Stephensovim nokautom: “Slomio mu je kičmu, vjerojatno je mrtav…” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.01.2018 12:02h Autor:

Screenshot

Jeremy Stephens je noćas u St. Louisu stigao do 27. pobjede u profesionalnoj karijeri. Ovaj UFC veteran, koji u elitnoj promociji nastupa još od 2007. godine, je nokautirao nadolazećeg Koreanca Doo Ho Choija prekrasnom kombinacijom udaraca u 2. rundi.

Na kocnu je Choiju presudila jedna snažna desnica nakon koje je pao na pod, a Stephens je dovšio posao prije sudačkog prekida.

Odličnu predstavu Stephensa, kao uostalom i čitav UFC Fight Night iz St. Louisa, se uživo pratio i u popularnom “Fight Compaignonu” Joea Rogana. Slavni komičar i UFC-ov komentator je zajedno sa Jimmyjem Smithom, Eddiejem Bravom i Bryanom Callenom uživo gledao Fight Night priredbu te su paralalno davali svoj komentar.

“Oooooo moj bože, oooo bože dragi, kakva jebena desna ruka! Gotovo je! Kakva desnica dragi bože…Kakva životinja. Slomio je kičmu tom liku, vjerojatno je mrtav. Tko je uopće taj tip? Prekrasno, ovo je bilo prekrasno. Kakva borba ukupno gledano. Ovo je divljak, takav divljak. Jeremy Stephens, ovo je bilo strašno”, vrištao je Rogan nakon nokauta Stephensa.

Čitavu reakciju na sjajan nokaut Jeremyja Stephensa pogledajte u videu. Dodali smo i video cijelog podcasta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI