Rogan odgovorio Covingtonu na prijetnje da će ga išamarati (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.05.2018 10:37h Autor:

Covington i Rogan (Ilustracija)

Popularni UFC-ov komentator i slavni podcaster Joe Rogan je odlučio odgovoriti Colbyju Covingtonu na njegove prijetnje šamaranjem radi izjava koje je ovaj izrekao na njegov račun.

Podsjećamo kako je Rogan u svom podcastu zapravo komentirao Covingtonove izjave na račun bivšeg UFC prvaka Jona Jonesa, te je rekao:

“Jones će se jednog dana naći ispred tebe. Trebao bi biti oprezan i paziti na svoje riječi. Dobit ćeš šamar od lika koji te može ubiti svojim rukama. To što radiš je loš potez”, prokomentirao je Rogan, a na Covingtonov odgovor nije se dugo čekalo te je brzopotezno priprijetio TV komentatoru…

“Mislim da bi se zapravo Joe Rogan trebao brinuti oko toga što priča jer bi se nas dvojica mogli uskoro susresti. Možda će komentirati u Chicagu i licemjerno je od njega da govori tako nešto jer bi se upravo nas dvojica mogli naći licem u lice. Možda ću mu morati zalijepiti šamarčinu”, poručio je borac gostujući na BJPenn.com radiju.

Vrativši se iz lova (Rogan je, naime, strastveni lovac), Rogan je protekli vikend ponovno odradio novi podcast u kojem se osvrnuo na Covingtonove prijetnje.

“Colby Covington, nemoj me išamarati. Rekao si da ćeš me išamarati, ali nemoj to učiniti. Pričao sam sranja. Rekao sam mu da bi ga Jon Jones morao ispljuskati. Pa je on poručio meni da bi me mogao išamarati. Gledajte, ja volim Colbyja. Volim ono što radi. Ali priča puno sranja i samo govorim da bi trebao paziti o kome ta sranja priča. Ne možeš pričati sranja o Jonu Jonesu? To je jedan od najopakijih likova koji su ikada živjeli…”, objasnio je Rogan s osmjehom na licu očito ne shvaćajući previše ozbiljno Covingtonove prijetnje.

“Pokušavam ovdje samo biti ozbiljan, mislim da ovo nije rezime borca kojeg bi normalno gledao u meču na naslov UFC prvaka. Mislim da se bori za titulu bazirajući to na jednoj pobjedi protiv Demiana Maie, koji je jako kvalitetan protivnik, ali mislim da mu je meč za titulu donijelo to što je kontroverzan i vrlo popularan tip. Zato što priča toliko sranja. I to pogotovo protiv Brazilaca”, dodao je Rogan ponovno potvrdivši svoju teoriju da je UFC Covingtonu dao šansu ne radi njegovih rezultata, nego radi talenta za “trash talk” koji posjeduje.

Covingtona sada čeka meč protiv Rafaela Dos Anjosa za titulu privremenog prvaka u velter kategoriji. Meč će se održati na UFC-u 225, a tada će se oči u oči naći Covington i Rogan. Bit će zanimljivo…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI