Rogan objasnio zašto se nije nikad borio u UFC-u (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.01.2017 12:00h Autor:

Joe Rogan (Instagram)

UFC-ov komentator Joe Rogan je jedno od najprepoznatljivijih lica u svijetu slobodne borbe. Njegovo poznavanje borilačkih vještina dolazi i iz aktivnog bavljenja sportovima poput karatea, kickboxinga i taekwondoa u kojem je vlasnik crnog pojasa, baš kao i u BJJ-u pod Eddiejom Bravom i Jeanom Jacquesom Machadom.

U jednom od Roganovih posljednjih podcasta gost je bio Joseph “Bazooka Joe” Valtellini, inače bivši kickboxing prvak koji ga je ovom prigodom upitao bi li se ikad okušao kao borac u UFC-u.

Rogan je prvo odgovorio da je prestar, a onda kada se Valtellini ispravio i upitao ga za ranije dane kada je bio u formi, Joe je nastavio:

“Da sam se još uvijek natjecao možda bih i učinio nešto. No kada se UFC pojavio je postojala samo jedna težinska kategorija. Kada sam se prestao boriti 1989. godine, tad je bio moj posljednji kickboxing meč, nije postojalo ništa i nije bilo nikakvog novca u tome.

Imao sam i glavobolje, samo od sparinga kojeg nisam izvodio pametno. Danas puno više toga znam o posljedicama, važnim stvarima i pametnijem učenju. Bio sam dobar u opsjednutosti stvarima i konstantnom fokusiranju na njih, no to je bilo više iz mahnitosti i ludosti. To nije bilo proračunato i inteligentno”, izjavio je Rogan koji je nešto kasnije u istom razgovoru zaključio da bi mogao biti dobar trener ukoliko bi se u potpunosti posvetio tome.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI