Rogan objasnio svoj izbor “najboljeg borca u povijesti perolake kategorije” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.12.2017 13:19h Autor:

Joe Rogan

Joe Rogan samo je jedan u nizu velikih obožavatelja i svih onih koji su impresionirani izvedbama kojima fanove borilačkih sportova sve češće časti aktualni prvak UFC-ove perolake kategorije – Max Holloway.

UFC-ov komentator nije mogao prestati sipati komplimente po Havajčaninu iza kojeg su sada već dvije uzastopne pobjede nad Joseom Aldom, najuspješnijim borcem u povijesti te kategorije.

Iako je i sam Max izjavio da je pred njim još puno posla da dostigne veličinu brazilskog borca, Rogan smatra da je on već sada postao najveću u povijesti perolake kategorije.

“Njegova izvedba protiv Alda je bila majstorska. Max Holloway je pravi jebeni ratnik. On uživa u ovome. Mislim da je on najbolji borac u povijesti perolake kategorije. On se možda neće složiti s time zbog omjera. I vidim što time želi reći, ali zbog načina borbe, zbog borilačkog IQ-a kojeg prikazuje, zbog mogućnosti da vidi i pronalazi slabosti, ali i zbog predatorskog ponašanja u oktogonu, jednostavno mislim da je najbolji. Stvarno to mislim”, izjavio je UFC-ov komentator u svom podcastu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI