Rogan: Ne mogu reći da je Ngannou “iduća velika stvar” dok ga ne vidim protiv Velasqueza

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.01.2017 14:18h Autor:

Francis Ngannou

Nova nada UFC-ove teške kategorije, Francis Ngannou, opravdao je ‘hype’ prošlog vikenda na UFC on Fox 23 priredbi u Denveru zaustavivši svog prvog top deset rangiranog protivnika. Predator je već u prvoj rundi poslao Andreija Arlovskog u nokdaun i završio ga s još nekoliko udaraca na podu. Borbu je s prijateljima pratio i UFC-ov komentator, Joe Rogan, na svom podcastu.

“Čovječe, podignuo ga je sa zemlje tim aperkatom”, rekao je Rogan. “To je kao Joe Fraiser protiv Georgea Formana. Važno je da suci budu svjesni koliko jako borac udara jer nitko se ne žali na ovaj prekid. U drugim borbama na ovaj prekid bi ljudi rekli,’Koji kurac? Primio je samo nekoliko udaraca, dajte mu priliku da se oporavi.’ Ali s Ngannouom ćete reći,’Ne, ne, dobro je, dobar prekid.'”

Iako je Ngannou pokazao pravi potencijal za budućeg prvaka, Rogan smatra da će taj status opravdati tek kada se uspješno obračuna s kvalitetnim grapplerom poput bivšeg prvaka Caina Velasqueza.

“Tek ga trebamo vidjeti protiv jako dobrog hrvača. Ja ne bih rekao da je itko iduća velika stvar prije nego što se obračuna s Cainom. Morate se boriti sa zdravim Cainom. Vidjeli ste što je napravio Travisu, što je napravio Rothwellu. On prođe kroz sva vaša sranja i onda na vam nabije tempo koji ne možete pratiti. Pravo pitanje s Cainom je- može li još uvijek to raditi?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI