Rogan nakon Overeemovih izjava upitao UFC: Možemo li se suzdržati od intervjuiranja nokautiranih boraca?

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.09.2016 16:36h Autor:

Alistair Overeem i Joe Rogan

Po tko zna koji put se Joe Rogan ovog vikenda ušetao u oktogon i intervjuirao borce koji su nekoliko trenutaka ranije završili svoj nastup. Jedan od tih razgovora morao je odraditi i s Alistairom Overeemom koji se možda minutu-dvije ranije pridigao iz sna u koji ga je poslao Stipe Miočić.

“The Reem” je prvo sportski čestitao Miočiću, a zatim ga je optužio za tapkanje koje se navodno dogodilo u trenutku kada ga je držao u giljotini. Ove izjave su odmah provjerene na licu mjesta i ukazale su na zabludu u kojoj se Overeem nalazio.

Očito potaknut ovom situacijom, Rogan se nakon eventa obratio UFC-u i tom prigodom zatražio da prestanu intervjuirati borce koji su doživjeli nokaut.

“Ako ste ikada pričali s prijateljem koji je bio nokautiran, onda ste mogli vidjeti kako njihova percepcija stvarnosti može biti drastično narušena, a isto vrijedi i za pamćenje. Upitao sam UFC možemo li se suzdržati od intervjuiranja boraca koji su doživjeli nokaut. Mislim kako to nije mudro niti pošteno”, napisao je Rogan na svom Twitter profilu.

Slažete li se s njegovim prijedlogom?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI