Rogan ljut na UFC: McGregor ima povlašteni tretman i to nije dobro za nikoga!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.04.2018 10:58h Autor:

Joe Rogan i Conor McGregor

Tema napada Conora McGregora na autobus prepun UFC boraca je i dalje aktualna, iako je od UFC-a 223 prošlo sada već prilično vremena.

Ročišta na kojima se McGregor mora pojaviti u Brooklynu, radi kaznenih prijava koje su protiv njega podnesene, će pokazati kakvu će kaznu i posljedice snositi. I naravno, hoće li i dalje moći nastupati za UFC. S obzirom da je Dana White vrlo brzo shvatio da bez Irca ne može, svoj prvotni bijes je zapakirao u “i gore stvari se događaju u drugim sportovima”. Prevedeno, McGregor može napraviti bilo što, no i dalje će se boriti u UFC-u jer volimo novac, a manje volimo pravdu.

Nešto tako je kroz redove (ne direktno) izjavio i popularni UFC-ov komentator Joe Rogan u svom posljednjem “MMA Podcastu”. Osvrćući se na situaciju s McGregorom, Rogan je ustvrdio da uživa u povlaštenom tretmanu što nije dobro za nikoga.

“Ne bih rekao da je to bio hrabar, nego sulud potez. Ili možda je sve ovo samo dio njegove glume. Što bi se dogodilo da je dio tih kolica udarilo Rose Namajunas i porezalo je po licu? Micahel Chiesa, on je porezan, ali on je čvrst jebač majke pa će biti OK. Vjerojatno je ljut, vjerojatno će tužiti Conora i uzeti mu hrpu love. Ali što da su kolica udarila Rose? Čitav svijet bi ga mrzio. Što da je Rose izgubila vid na jedno oko, što je potpuno realna situacija. Moglo joj je staklo ući u oko i oštetiti rožnicu. Borgu se to dogodilo, tako da se radi o realnoj situaciji”, vjeruje Rogan i dodaje:

“Chiesa je već podnio prijavu, što će dovesti do sudske tužbe. Da sam ja Conor, dogovorio bih se izvan sudnice jer ako izgubi, i ako bude osuđen, onda je sjeban. Onda neće moći više uopće doći u SAD.”

Ono što UFC-ovog komentatora posebno muči jesu dvostruki kriteriji. Da je neki drugi borac ovo napravio, osjetio bi posljedice istog trenutaka u obliku – otkaza! Sjetimo se samo što se dogodilo Paulu Daleyju zbog udaranja Josha Koschecka poslije sudačkog gonga. Zauvijek je prekrižen! McGregor je terorističkim napadom na autobus UFC boraca doveo do otkazivanja čak tri meča na UFC-u 223, no neće pretrpjeti nikakve konzekvence.

“Malo okrenite stvari. Zamislite da je ovo napravio Ray Borg i da je Conor bio unutra. Pa bio bi prošlost, njegova karijera bi bila gotova. To je jedna od najgorih stvari u čitavoj ovoj priči. A to je da Conor ima povlašteni tretman. To je činjenica. I to nije dobro za nikoga”, zaključio je Rogan.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI