Rogan: Jones misli da može protiv Klička? Vara se!

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.09.2013 08:34h Autor:

Jon Jones

Jon Jones je prošlog tjedna je izjavio nešto prilično ludo, barem ako se pita Joea Rogana. Naime, Jones je izrazio želju odraditi boksački meč s jednim od braće Kličko, što je Rogana iznenadilo.

Prisjetimo se, nakon što je Anderson Silva posljednih mjeseci isticao želju o boksačkom meču s Roy Jonesom Jr. sličnu želju je izrazio i UFC prvak poluteške kategorije.

"Volio bih se okušati u boksu i da mi je jedan od braće Kličko protivnik. O tome razmišljam već neko vrijeme i možda se u budućnosti zaista i dogodi da se nađem u ringu. Zašto ne probati biti veliki prvak u dvije različite borilačke discipline", izjavio je Jones.

Joe Rogan je oštro reagirao na Jonesovu izjavu, "Ne, ne, ne. Ja mislim da tko god misli da može boksati s jednim od najboljih boksača u teškoj kategoriji svih vremena, bez da bude profesionalni boksač duži period, s time samo sebe vara ili je samo tip osobe koji je pravi pobjednik, koji voli sebi postaviti vrlo, vrlo visoke ciljeve. Ali mislim da to nije dobra ideja. Vladimir Kličko nije izgubio desetljeće, a borio se s najboljim superteškašima na svijetu."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI