Rogan i Smith analizirali meč Miočić vs. Ngannou (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.01.2018 12:25h Autor:

Screenshot

Joe Rogan je u svom 8. izdanju “MMA Podcasta” u utorak ugostio dosadašnjeg TV komentatora iz Bellatora Jimmyja Smitha. Smith se prije nekoliko dana nakon dugogodišnjeg rada u Bellatoru rastao s tom promocijom pa je i to bio povod ovog zanimljivog podcasta. Dvojac je razgovarao o mnogim trenutačno intrigantnim borilačkim temama.

Nama je zapela za uho ona o nadolazećem “main eventu” između Stipe Miočića i Francisa Ngannoua na UFC-u 220. I dok je Rogan impresioniran snagom francusko-kamerunskog izazivača, Smith tu povlači kočnicu. On ima savjet za sve one koji će pratiti taj meč – nemojte se fokusirati na snagu jer ona neće, prema njegovom mišljenju, imati toliki značaj.

“Ja bih gledao sve osim snage, tko ima bolji rad nogu, tko bolje miče glavu, tko ima bolju obranu…To je priča ovog meča jer te obojica mogu nokautirati”, smatra Smith, no Rogan se s njim ne slaže.

On vjeruje da Ngannou udara “čudnije” od drugih…

“Da, obojica te mogu nokautirati, ali Francis to radi na čudniji način. Kako on udara, to je nešto najviše zastrašujuće što sam vidio od kada se bavim borilačkim sportom. To je ludo! Kao da smo u lošem akcijskom filmu. Kada neki lik udari drugog i ovom glava odleti u svemir. Nevjerojatan je…”, smatra Rogan koji vjeruje da je ključ uspjeha za Miočića zatvoriti distancu, stisnuti Ngannoua uz ogradu i srušiti ga na parter.

Čitavu raspravu na ovu temu pogledajte u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI