Rogan: CM Punk na UFC-u 225?! Pa to jebeno nema smisla!

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.05.2018 09:20h Autor:

Joe Rogan, CM Punk (Screenshot)

Popis borbi sljedeće UFC-ove PPV priredbe, UFC-a 225, koji ćemo pratiti 10. lipnja iz Chicaga, je natrpan velikim i neizvjesnim mečevima. Kako je onda na glavni popis borbi upao dvoboj između kečera CM Punka i MMA početnika Mikea Jacksona?

Popularni UFC-ov komentator i komičar Joe Rogan je razočaran tom činjenicom jer smatra da se radi o potcjenjivanju ostalih, puno kvalitetnijih boraca. Dapače, ne vidi ništa dobro u nastupu CM Punka. Da je po njegovom, taj meč ne bi mogao biti niti dio “Dana White’s Tuesday Night Contender Series” šoua.

“Pa taj meč ne bi trebao biti prikazan niti na ‘Tuesday Night Contender’ šou. Mislim da bi ga trebali staviti na neki amaterski šou negdje. To je ono što jesu ti ljudi – amateri. Oni tek uče kako se natjecati. A prva su borba na PPV-u. Pa to nema smisla…”, iskren je Rogan iako govori protiv svog poslodavca što mu naravno nije prvi put.

Govoreći o CM Punku, Rogan vjeruje da jednostavno nije svjestan razlike koja postoji u kvaliteti boraca. Kao recimo između njega i Mickeya Galla, protivnika u prvom profesionalnom MMA meču koji je bio pravi fijasko. Neovisno o tome UFC je zbog komercijalnih razloga odlučio pružiti drugu priliku bivšoj WWE zvijezdi.

“Nemam ništa protiv, ako je netko talentiran za nešto ili se okušava u nečem novom. Ali imam protiv toga da misliš kako se kao početnik možeš boriti protiv Mickeya Galla. To je bila glupa odluka. Smatram da će ovo biti jako dobra lekcija za sve koji misle da je tek tako biti profesionalni borac. To nije jebeno dovoljno. Ne možeš izbjeći batine, to je nemoguće. Možeš samo ostati bez glave jer će ti je netko poput Francisa Ngannoua otkinuti…”, zaključio je popularni TV komentator.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI