Rogan čestitao Goldbergu i zavapio: Nedostaje mi rad s tobom!

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.06.2017 11:43h Autor:

Mike Goldberg & Joe Rogan

Slavni UFC-ov komentator i analitičar Joe Rogan je odlučio javno čestitati dugogodišnjem TV partneru Mike Goldbergu na novom angažmanu u Bellatoru.

U srijedu je, naime, objavljeno da će upravo Goldberg u paru s Maurom Ranallom činiti udarni komentatorski dvojac UFC-ove najljuće konkurencije. Pojačanje je to koje stiže prije najveće Bellatorove priredbe koja je na rasporedu 25. lipnja u New Yorku, a kojim su još jednom pokazali da nemaju ništa protiv skupljanja akvizicija koje je UFC odbacio.

Rogan je podijelio fotografiju Goldberga s Bellatorovim logotipom te je napisao:

“Čestitke mom velikom prijatelju i dugogodišnjem partneru Mike Goldbergu. Nedostaje mi rad s tobom brate! Siguran sam da ćeš biti zadovoljan raditi za Bellator MMA.”

S obzirom da je Rogan zaštitno lice UFC-a, čelnici promocije bi mogli ovu čestitku shvatiti kao svojevrsnu provokaciju. Doduše, to nije ništa novo kada je Rogan u pitanju. Slavni komentator nema dlake na jeziku i obično kaže ono što misli. Čak i ako se radi o negativnim stvarima na račun Dane Whitea i UFC-a koji od promjene vlasništva ide u potpuno krivom smjeru. Barem prema mišljenju većine analitičara, ali i prema anketi koju je Fight Site nedavno proveo među svojim čitateljstvom!

Congratulations to my great friend and longtime partner @goldieontv! I miss working with you, brother! I’m sure you’re going to love working at @bellatormma

A post shared by Joe Rogan (@joerogan) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI